Túl az utolsó fordulón U14/C csapatunk

Regionális Serdülő Bajnokság, Közép „C” csoportjának utolsó fordulójában a U14/C csapatunk a PLCSE-PAFC és a Fűzfői AK csapataival mérkőzött.

ARSC-DKKA „C”- PLCSE-PAFC
56-87 (9-23, 24-13, 15-27, 8-24)

Tóth Á. 2, Kovári 2, Kemény 10, Molnár D. 7, Budán 2, Hingyi 13, Armbruszt 9, Dancs 2, Kálmán 9, Poór-.

Blahó Barnabás: Kicsit álmosan kezdtük a mérkőzést. Az ellenfél magas emberét nem tudtuk megállítani, sok könnyű ziccert tudott dobni. Az időkérés és az emberváltás sem tudott. A második negyedben sikerült felzárkózni, egész szépen játszottunk. Rengeteg ziccert kihagytunk, de a sok támadó lepattanó miatt közelebb tudtunk jönni ellenfelünkhöz és a szünetben csak 3 pont volt a különbség. A 3. negyedben ismét ellépett tőlünk a Piliscsaba, főként magas emberüknek köszönhetően illetve sok leindítás kosarat is kaptunk. Az utolsó negyedben azt kértem, hogy próbáljunk felzárkózni, ahogy az első negyed után tettük, de mivel elfáradtunk kicsit és támadásban is rossz döntéseket hoztunk ez sajnos nem valósult meg.

 

ARSC DKKA „C”- Balatonfűzfő
48-51 (8-14, 15-10, 14-11, 11-16)

Tóth Á. -, Kovári 2, Kemény 14, Molnár D. 2, Budán 2, Hingyi 7, Armbruszt 11, Kálmán 10, Dancs -, Poór -.

Blahó Barnabás: Bemelegítésnél elég fáradtnak tűnt a társaság, ezért kértük, hogy sokkal jobban koncentráljanak a szokásosnál is. Nem kezdtük rosszul a mérkőzést, egész jól megtaláltuk a helyzeteket, voltak jó ütemű befutások de a ziccerek rendre kimaradtak. A második negyedben ismét magasabbak voltunk ellenfelünknél és bár ekkor is sok ziccer kimaradt, de a második, harmadik szándékú kísérletekből sikerült felzárkózni a 3. negyed 5. percében sikerül t a vezetést is átvenni. Ezután hol mi vezettünk 2 ponttal, hol döntetlen volt az állás. Az utolsó negyedben aztán felváltva vezettek a csapatok. 4 perccel a vége előtt elment a Fűzfő 5 ponttal. Kikértem mind a 3 időmet és ügyesen meg is csinálták a fiúk amit kértem, de sajnos ziccerket hibáztunk és nem sikerült megfordítanunk a mérkőzést.

nyári táborok
Jelentkezz nyári táboraink egyikébe! Kattints a részletekért!