Újrakezdtük

A Dávid Kornél Kosárlabda Akadémia május 18-án, hétfőn nagyüzemben újranyitotta edzéseit.

Május legelején érkezett a kormányzati döntés, hogy az edzéseket újra lehet kezdeni. Ennek megfelelően meg is vizsgáltuk lehetőségeinket, hol, hány órában, milyen körülmények között tudjuk a legbiztonságosabb feltételekkel végezni a szakmai munkát.

Fiú és lány szakágon U12-es korosztálytól, a legidősebb U18-as csapatainkig minden edzőnk felmérte az edzési hajlandóságot, mely legnagyobb örömünkre igen magas létszámot mutatott. A május 11-i héten kiscsoportos foglalkozásokkal próbaedzéseket tartottunk, melyen kiderült, hogy biztonságosan újra tudjuk kezdeni a munkát.

Edzőinken keresztül minden családhoz eljuttattuk tájékoztatónkat, melyben részleteztük az edzések újrakezdésének feltételeit, kondícióit. Mivel semmi sem fontosabb az emberi egészségnél, ezért minden esetben non-kontakt, egyéni edzéseket tartunk hatfős csoportokban, 40 percben.

Három helyszínen zajlik majd a munka. Az MKOSZ csarnokban tudjuk a legtöbb edzést tartani, heti öt alkalommal pattogtatnak majd itt akadémistáink. A Bory Jenő Általános Iskolába hétfő, szerda, pénteken tudunk majd dolgozni, míg a Tóvárosi Általános Iskolában csak hétfőnként lesz termünk.

Az edzésidőpontokat, tájékoztatónkkal együtt edzőink minden érdekelt családnak kiküldték.

Vigyázzunk egymásra és továbbra is Hajrá DKKA!

DKKA Sportmajális 2024
Nevezési lap ide kattintva érhető el!
nyári táborok
Jelentkezz nyári táboraink egyikébe! Kattints a részletekért!

ÉLŐ KÖZVETÍTÉS