Újrakezdtük

A Dávid Kornél Kosárlabda Akadémia május 18-án, hétfőn nagyüzemben újranyitotta edzéseit.

Május legelején érkezett a kormányzati döntés, hogy az edzéseket újra lehet kezdeni. Ennek megfelelően meg is vizsgáltuk lehetőségeinket, hol, hány órában, milyen körülmények között tudjuk a legbiztonságosabb feltételekkel végezni a szakmai munkát.

Fiú és lány szakágon U12-es korosztálytól, a legidősebb U18-as csapatainkig minden edzőnk felmérte az edzési hajlandóságot, mely legnagyobb örömünkre igen magas létszámot mutatott. A május 11-i héten kiscsoportos foglalkozásokkal próbaedzéseket tartottunk, melyen kiderült, hogy biztonságosan újra tudjuk kezdeni a munkát.

Edzőinken keresztül minden családhoz eljuttattuk tájékoztatónkat, melyben részleteztük az edzések újrakezdésének feltételeit, kondícióit. Mivel semmi sem fontosabb az emberi egészségnél, ezért minden esetben non-kontakt, egyéni edzéseket tartunk hatfős csoportokban, 40 percben.

Három helyszínen zajlik majd a munka. Az MKOSZ csarnokban tudjuk a legtöbb edzést tartani, heti öt alkalommal pattogtatnak majd itt akadémistáink. A Bory Jenő Általános Iskolába hétfő, szerda, pénteken tudunk majd dolgozni, míg a Tóvárosi Általános Iskolában csak hétfőnként lesz termünk.

Az edzésidőpontokat, tájékoztatónkkal együtt edzőink minden érdekelt családnak kiküldték.

Vigyázzunk egymásra és továbbra is Hajrá DKKA!