Válogatott meccsek az elkövetkező napokban

A szófiai, U16-os, B-csoportos Eb-re készülő, fiú kosarasok a következő napokban négy edzőmérkőzést vívnak a Vodafone Sportcentrumban. A Váradi Attila dirigálta válogatott tagja a Dávid Kornél Kosárlabda Akadémia sportolója, Lévi Kevin.

Váradi Attila vezetőedző egy éve még a húsz éven aluli együttest dirigálta a Krétán rendezett, A-csoportos Eb-n, majd átvette a négy évvel fiatalabb korosztályt, amellyel augusztus 4-től 19-ig, Bulgáriában, Szófiában szerepel a B-divizió kontinensviadalán.
A mieink a következő napokban Fehérváron készülnek az erőpróbára, július 24-én, pénteken 18 órakor, másnap, 25-én, szombaton 16 órakor vívnak felkészülési meccset a szlovénokkal, a Vodafone Sportcentrumban. Jövő héten, július 29-én, szerdán 17 órakor, majd 30-án, csütörtökön, 11 órakor az osztrákokkal csatáznak ugyanott. A mérkőzésekre a belépés ingyenes.
A Dávid Kornél Kosárlabda Akadémiát a center Lévi Kevin képviseli a keretben. Az együttes csapatvezetője Halm Rolland, technikai vezetője pedig Horváth Orsolya.
– Bízom abban, hogy a minél előkelőbb helyen végzünk a bolgár fővárosban. A felkészülési mérkőzések egyértelműen hasznosak. A szlovénok előttünk járnak, ők a legjobbak között, az A-csoportban szerepelnek, az osztrákoknál viszont jobbak vagyunk – közölte Halm Rolland.