Veled vagyunk Livi!

Nagyszerűen sikerült keddi véradásunk az MKOSZ Edzőcsarnokban. A Gereben Livi részére szervezett irányított véradásra, közel 60 ember tudott eljönni, déltől ötig voltak segítségünkre a Magyar Vöröskereszt és a Fehérvári Vérellátó munkatársai. Ezúton is köszönjük nekik egész napi segítségüket.

Számos edzőnk, munkatársak, szülők, barátok, barátnők bizonyították milyen összetartó is a mi fehérvári DKKA családunk. A Ti segítségetekkel, összesen 146 emberi életet tudnak megmenteni azzal a vérmennyiséggel, amit ma mind beleadtunk a közösbe. Külön kiemelnénk azt a 24 főt, aki életében először adott vért. Sokan küzdöttük ma le félelmünket, és bizonyítottuk bátorságunkat, hogy ha kell összefogunk egy nemes ügyért.

Mert ma a középpontban azért mégsem mi voltunk. Mi csak megtettük, amit tudtunk, hogy segítsük egy nagyszerű sportember gyógyulását. Édesanyja beszámolója szerint napi 6-8 egység vérre van szüksége, a csontvelőátültetésen sikeresen átesett Livinek, akinek így a lehető legjobbkor jött fehérvári támogatásunk.

Hálás köszönet még egyszer mindenkinek, aki részese volt a mai napnak!