DKKA Amatőr Női NB1B

Pécsre utazik felnőtt női csapatunk

Picture of Petz Gábor

Petz Gábor

𝐕𝐚𝐬𝐚́𝐫𝐧𝐚𝐩 𝐤𝐨𝐫𝐚𝐝𝐞́𝐥𝐮𝐭𝐚́𝐧 𝐚𝐳 𝐍𝐊𝐀 𝐔𝐧𝐢𝐯𝐞𝐫𝐬𝐢𝐭𝐚𝐬 𝐏𝐞́𝐜𝐬 𝐦𝐚́𝐬𝐨𝐝𝐢𝐤 𝐜𝐬𝐚𝐩𝐚𝐭𝐚́𝐧𝐚́𝐥 𝐯𝐞𝐧𝐝𝐞́𝐠𝐞𝐬𝐤𝐞𝐝𝐧𝐞𝐤 𝐃𝐫𝐚́𝐯𝐞𝐜𝐳 𝐁𝐨𝐫𝐨́𝐤𝐚́𝐞́𝐤.
 
A PVSK és a MAFC elleni hazai meccsek után most kétszer idegenben szerepel Piros csoportos női csapatunk, ráadásul egyik találkozó sem ígérkezik egyszerűnek. A két ellenfél közül a vasárnapi, pécsi tűnik papíron és a bajnoki tabellán elfoglalt helyezés alapján kedvezőbbnek, a jövő pénteki, soproni pedig a nehezebbnek.
 
Az NKA II. jelenleg 6/8-as mérleggel a 7. a tabellán, és intő jel, hogy megcsípte hazai pályán a MAFC-ot és az MTK-t, idegenben pedig a Vasast. Az élcsapatok ellen egyelőre nem termett babér az Euroliga-múlttal is büszkélkedő Alper Koc csapatának, beleértve a Hepp Kupa Négyes Döntőjét is, ahol a BEAC, majd a SMAFC elleni vereséggel a negyedik helyet szerezte meg.
 
Együttesünk nincs könnyű helyzetben a pécsi túra előtt, hiszen betegséghullám söpört végig a játékosokon a napokban, ami az edzések látogatottságára és minőségére sem volt jó hatással – árulta el Szentpáli Gergő vezetőedző. A csapat ugyanakkor, bármilyen összetételben is áll ki Pécsett, mindent meg fog tenni, hogy folytassa jó sorozatát, és behúzza zsinórban a hatodik győzelmét.
 
𝐍𝐊𝐀 𝐔𝐧𝐢𝐯𝐞𝐫𝐬𝐢𝐭𝐚𝐬 𝐏𝐞́𝐜𝐬 𝐈𝐈. – 𝐃𝐚́𝐯𝐢𝐝 𝐊𝐨𝐫𝐧𝐞́𝐥 𝐊𝐀
Pécs, Nemzeti Kosárlabda Akadémia, vasárnap 14:00