25. Zalakaros Kupa Leány Kadett Kosárlabda Torna

Petz Gábor

Botos Péter

Korosztály:

Leány kadett (U16)

Csoport:

Felkészülési mérkőzés

Helyszín:

Zalakaros

Dátum:

2017-08-21

Csapatok:

Dávid Kornél KA – Szombathely

Eredmény:

57 : 36

Edzői értékelés:

A mérkőzést az első 8 percben eldöntöttük agresszív védekezésünknek és gyors támadásainknak köszönhetően. Utána elkezdett fogyni az oxigén és kicsit a fejek is fáradni látszódtak, de dicséret illeti a lányokat mert sok olyan dolgok láttam viszont, amikre az elmúlt 3 hétben nagy hangsúlyt fektettünk az edzéseken.

   

Dátum:

2017-08-21

Csapatok:

Dávid Kornél KA – MTK Budapest

Eredmény:

36 : 60

Edzői értékelés:

Az első negyedben bizonyítottuk, hogy képesek vagyunk felvenni a versenyt az MTK-val is. A cél az, hogy a bajnokság során 40 percen keresztül is bírjuk ezt az iramot.

   

Dátum:

2017-08-22

Csapatok:

Csata – Dávid Kornél KA

Eredmény:

51 : 50

Edzői értékelés:

A harmadik mérkőzésünkön játszottunk a legjobban. Az utolsó negyedben nagyobb hátrányból is vissza tudtunk jönni, és az utolsó másodpercekben labdánk is volt a győzelemért.

A torna kiválóan illeszkedett az augusztusi felkészülésünkbe. A három mérkőzés alatt rengeteget léptünk előre és fejlődtünk, illetve mindenki látta és átérezte melyek azok a szegmensek melyekben előrébbe kell lépni a közeljövőben. Jó volt látni játszani ezeket a lányokat és azt, hogy mennyire együtt voltak a pályán és azon kívül is. Örülök, hogy velük dolgozhatok. Gratulálok mindenkinek.

Tamás Jázmint a csapat a legjobbjának választották a 3 mérkőzés alapján és különdíjban részesült.

   

Edző:

Szentpáli Gergő