Adomány bekérés

Petz Gábor

Botos Péter

Kedves Szülők, Játékosok!

A Dávid Kornél Kosárlabda Akadémia (Fiú és Leány) csapatai az elmúlt években országos szinten is kiemelkedő teljesítményt nyújtottak, mely által kiváló hírnevet szerzett magának a székesfehérvári kosárlabda. A Dávid Kornél Kosárlabda Akadémia kötelékében edződő csapatok és gyerekek számára továbbra is a lehető legjobb feltételeket próbáljuk biztosítani, ami természetesen komoly költségekkel jár, melynek egyik fontos fedezete az Önök által havonta befizetett adomány.

Az adományokat minden hónap 10-ig utalni/rendezni szíveskedjenek.

Az adomány összege:

– Kenguru korosztály esetén (U11): 5.500 FT/fő/hó
– Gyermek/serdülő/kadett/junior korosztályú esetén (U12-U18): 6.000 Ft/fő/hó

Díjfizetés:

– Kenguru: szeptember – június (10 hónap)
– Gyermek/serdülő/kadett/junior: augusztus – június (11 hónap)

Fizetési módok:

1. Banki átutalás

Duna Takarék Bank Zrt.: 58600362-11214702
Számlatulajdonos: Dávid Kornél Kosárlabda Akadémia Alapítvány
Cím: 8000 Székesfehérvár, Móricz Zs. u. 77-79.
Adószám: 18240122-2-07
– A közlemény rovatban tüntesse fel a sportoló nevét, csapatát/korosztályát, valamint a befizetni kívánt hónapokat!
MINTA: „adomány, Basket Baller U20/A, 08,09,10. hó”

2. MobiSport applikációs fizetés

A Mobisport segítségével, egyszeri adományfizetés után hozzájárulnak ahhoz, hogy ezt követően a rendszer minden hónap 5-én levonja az aktuális havi adományt. Ezután nem kell minden hónapban átutalásokkal foglalkozni, egyszeri bankkártyás fizetést követően automatizált rendszer szedi be az adományokat. A rendszer természetesen e-mailt küld arról, ha megtörtént a fizetés és látni a fizetési történeteket is az applikációban.
Az applikáció elérhető az App Store-ban és a Play Áruházban is, a teljes letöltés és a regisztráció maximum 2 percet vesz igénybe.
Ha így szeretnék rendezni a gyermek adományát, akkor sportolóként kell belépni és végig a sportoló adatait kell megadni, beleértve a sportoló versenyengedély számát (ezzel az edzők rendelkeznek).
Kisfilm a letöltésről, regisztrációról és fizetésről elérhető a MobiSport Facebook oldalán: https://www.facebook.com/mobisporthu

Kedvezmények:

1. Testvérkedvezmény: 2 gyermek esetén az idősebb gyermek után teljes összeget – a fiatalabbnak 50%-ot kell fizetni. Harmadik testvérnek az edzéslátogatás ingyenes.
2. Egyéb kedvezmény: szociális helyzeten alapuló méltányosság (családi körülmény, egyedül neveli a gyermeket, hátrányos helyzet, munkanélküliség, stb.) esetén lehet kérvény ellenében kedvezményt igényelni.
3. Betegség, sérülés: tartós betegségnél (pl. egy hónapot nem járt, orvosi igazolással), baleset, sérülés esetében – kiváltképp, ha sporteseményen, edzésen, mérkőzésen történik – lehet kérvény ellenében kedvezményt/felmentést kérni, mely ügyvezetői elbírálás után lép érvénybe az adott időszakra, amíg a sérülés/betegség fennáll.

Kérvény leadása: Tóthné Deme Dóra pénztáros részére (e-mail: demedora88@gmail.com)

Székesfehérvár, 2021.08.02.

Matus Gábor
Ügyvezető

ÉLŐ KÖZVETÍTÉS