Újabb szakemberek állnak munkába

Az akadémia nyári ígéretéhez híven, bővítette az utánpótlással foglalkozó stábot, amibe olyan szakemberek kerültek, akik a helyes életmód, a tudatos gondolkodás fejlesztésében segítik a gyerekeket. Így kapott szerepet a szakmai csapatban Zentai Zsófia dietetikus és a korábbi válogatott kosaras, Pankár Tibor mentáltréner.
– A feladat egyértelmű: a gyerekek ne csak megfelelő edzésmunkával kerüljenek még jobb állapotba sportolóként, hanem az iskolában és az élet megannyi, más területén is képesek legyenek magasabb szinten teljesíteni. A korszerű táplálkozás és a lelki egészség nem csak a nívósabb sportteljesítményt segítheti elő, hanem hozzájárul a tudatosabb életvitelhez, az esetleges konfliktushelyzetek megfelelő kezeléséhez. Az, hogy a két, új szakember bekapcsolódik a DKKA hétköznapjaiba, nem csak a mi munkánkat teszi könnyebbé, hasznos a pedagógusnak és szülőnek is – mondta Salamon Endre, a DKKA női szakágvezetője.
Zentai Zsófia és Pankár Tibor 2014. szeptember 25-én, 18 órától tart szülői értekezletet az általános iskolás korú gyerekek szüleinek a Vodafone Sportcentrumban.