DKKA logo

Akadémiai Tájékoztató

Az elmúlt hét csütörtökön újabb egyeztetés történt a Dávid Kornél Kosárlabda Akadémia és az Alba Regia Sport Club között az új szezon zavartalan megkezdése és folytatása érdekében.

Az egyeztetés során fontosnak tartottuk annak kihangsúlyozását, hogy mindkét fél célkitűzése ugyanaz, a Székesfehérvári kosárlabda érdekeinek szem előtt tartása és az, hogy a két szervezet szakmai munkája továbbra is ezt szolgálja.

Együttműködés érdekében az elkövetkező napokban megállapodás aláírására kerülhet sor, amelyben rögzítve lesz a két önálló szervezet között a kölcsönös segítségnyújtás és egymással való kooperálás.

Székesfehérváron a kosárlabda utánpótlás nevelésében ezzel megteremtődik a nyugodt munkavégzés lehetősége és megszűnnek a félreértések, a szülők körében a nyugtalanság keltése. Minden vezető, edző nyugodt körülmények között dolgozhat a saját szervezetében és a sportolók pedig megfelelő szervezeti keretek között végzik az edzésiket, ill. vesznek részt a versenyeken, mérkőzéseken.

Az egyeztetés utáni megállapodás a város vezetésének egyetértésével jön létre és a továbbiakban is csak a hivatalosan közzétett információk lesznek a hitelesek és a valósok. Ezt figyelemben kell tartania mindkét szervezettben érintetteknek, dolgozóknak, vezetőknek.

Úgy gondoljuk, hogy ezzel rendeződnek a feltételek ahhoz, hogy a továbbiakban negatív, esetleg sértő megjegyzések, nem hivatalos információk NE hangozzanak el.

Mindenkit arra kérünk, hogy figyeljék a honlapon megjelenő tájékoztatókat és nem egyértelmű információ esetén keressék Matus Gábor ügyvezetőt, vagy csoportjaik edzőit.

A Dávid Kornél Kosárlabda Akadémia a továbbiakban is az Alba-Fehérvár férfi Kosárlabdacsapatának az utánpótlásbázisa és a női szakág egyedüli letéteményese városunkban.

 

Kérjük továbbra is segítségüket, támogatásukat az utánpótlás nevelésében.

 

Dávid Kornél Kosárlabda Akadémia Alapítvány

Székesfehérvár, 2018. 08.13.