Róka bravúr az „A” csoportban

Korosztály: Gyermek (U12)
Csoport: Alapszakasz
Forduló: 4. forduló
Helyszín: Székesfehérvár
Terem: Bory Jenő Általános Iskola
Dátum: 2019-01-26
Csapatok: DKKA Rókák – Atom city Atomerőmű SE-Paks fiú
Eredmény: 53 : 32
Negyedek: 12 : 6, 16 : 10, Büntetők: 4 : 4, 14 : 5, 11 : 11
Edzői értékelés: A 8 fővel érkező Paks látványától csalódottak voltunk, hiszen készültünk a visszavágóra. A múlt alkalommal csak 4 ponttal kaptunk ki tőlük, de így már az elején tudtuk, hogy bármit játszunk, mi nyertünk. Nehéz volt a lányokat mégis a kellő motiváltsággal felvértezni, de a bemelegítés végére szerencsére láttam rajtuk a küzdeni akarást!

Nagyon jól sült el a „magas” játékosokra gyakorolt figuránk, végre ők is kellő szerephez jutottak a mérkőzés alatt. Az utolsó negyed kivételével a kezünkben tartottuk a mérkőzést, végig vezetve győztünk.A lendületet néhol csak egyes paksi játékosok színielőadása törte meg..

Szülői visszajelzések alapján is azt kell, hogy mondjam, 1 hónap alatt hatalmasat fejlődött a csapatjátékunk!

Remélem, lassan a betegséghullámnak vége szakad, ha mindenki teljes erőbedobással tud edzeni, a felsőházban bármi lehetséges. 🙂

A csapat tagjai:
Játékos neve Pontszám
Zeller Adrienn 13
Béres Zsófi 8
Németh Anikó 7
Azurák Adél 7
Kurai Mercédesz 6
Lena Donnard 5
Nyulász Viktória 3
Mayer Réka 2
Szaniszló Gréta 2
Biczó Panna
Gugolya Nóra
Milis Lilla
Csapatok: DKKA Rókák – DKKA Kenguruk
Eredmény: 50 : 64
Negyedek: 17 : 21, 13 : 19, Büntetők: 4 : 5, 11 : 8, 9 : 16
Edzői értékelés: A novemberi edzőmeccsünk alapján semmi jóra nem számíthattunk, hiszen nagyon elkalapáltak minket a fiúk.

Abban reménykedtem, hogy emiatt önfeledten,tét nélkül tudunk játszani majd,élvezve, hogy kosárlabdázunk.

Várakozásomat jóval felülmúlták a lányok, a vége előtt még 3 perccel csak 3 pont volt a különbség. Hatalmasat harcoltak a csajok, nagyon keményen védekezve, a dobásokat pontosan befejezve, koncentráltunk szinte végig. Szerintem meglepődtek a fiúk, ilyen ellenállásra nem számítottak. 🙂 A végére elfáradtunk, én is hibáztam, időt kellett volna kérnem, amikor kezdett elfutni a szekér, de szerintem ebből a meccsből kihoztuk a maximumot.

Nagyon-nagyon büszke vagyok a lányaimra!!

Adri, Anikó frenetikus volt, bátran elvállalták a helyzeteiket, megfogták az ellenfél legjobb embereit és közben irányították az ötöseiket ,megjátszották a magasainkat. Zsófi, Merci habár szinte a mezőny legmagasabbjai voltak ,hihetetlen egész pályás letámadásukkal, kemény védekezésükkel rengeteg labdát loptak, Mercike a lepattanók királynője volt és végre a gyűrűvel szembe fordulva oldotta meg a dobóhelyzeteit. Zsófi olyan fejlődésen ment át az elmúlt pár hónapban, hogy csak kapkodom a fejem.. Pötyi ” érti a játékot” legjobban helyezkedve, mindenkinek besegítve, profin kizárva az emberét és nagyon technikásan megoldva a helyzeteit szintén remekelt. Léna szuperül, keményen védekezett végig, Réka is, így nagyon hasznosan játszottak.
A kicsinyeim közül Gugolya Nóri ( Speedy Gonzales becenevet kapta ) bátran végigteperve a pályán, mindenkit megelőzve végre megcsillogtatta tudását!Vikit nem sok időre küldtem be, de azalatt bátran, hasznosan játszott. Lillában, Pamacsban, Adélban ma benne maradt, amit tudnak, de majd legközelebb..

Abszolút pozitívan értékelem a szombati fordulót, köszönöm a szülőknek a szurkolást!

A csapat tagjai:
Játékos neve Pontszám
Zeller Adrienn 14
Németh Anikó 10
Lena Donnard 7
Szaniszló Gréta 6
Kurai Mercédesz 6
Béres Zsófia 4
Máyer Réka 2
Biczó Panna 1
Azurák Adél
Milis Lilla
Nyulász Viki
Gugolya Nóra
Edző: Nagy Krisztina