Dunaharasztiba látogat felnőtt férfi csapatunk

Picture of Petz Gábor

Petz Gábor

A rájátszásért küzdő DMTK soros ellenfelünk. A listavezetővel játszanak az U20-asok.

A múlt heti, NKA Pécs II. elleni meccs után most ismét egy olyan csapat jön szembe Molnár Daniékkal, akik tíz sikerrel állnak a középmezőny vége felé, és a hátralévő fordulókban megcsípnék az egyik play-offot jelentő helyet. A két együttes a 9. fordulóban találkozott egymással Székesfehérváron, akkor 26 perc után még a DMTK vezetett. Az első félidő hajrájában aztán megtorpantak a kék-sárgák, mi pedig a nagyszünetre lezártuk a mérkőzést, amit végül nagy különbséggel hoztunk.

Együttesünk az utóbbi hetekben sok betegséggel és sérüléssel küzdött, de mostanra nagyjából mindenki visszatért és normális létszámban, illetve minőségben zajlottak az edzések – mondta el a találkozó előtt vezetőedzőnk. Dzunic Branislav elárulta, hogy ezekben a napokban nemcsak a vasárnapi mérkőzésre készültek a csapattal, hanem az előttünk álló, sűrűnek ígérkező időszakra is, hiszen azt szeretnénk, ha megfelelő állapotban mennénk bele a rájátszásba. Szakvezetőnk arról is beszélt, hogy nem számít könnyű meccsre, hiszen megfelelően kell reagálni például a DMTK speciális védekezésére.

A találkozó vasárnap 15 órakor kezdődik a Dunaharaszti Sportcsarnokban.

Dunaharaszti MTK – Dávid Kornél KA

Dunaharaszti, vasárnap 15:00

U20-as csapatunknak lesz igazán nehéz dolga vasárnap, hiszen a DMTK korosztályos együttese az ellenfél, amely a Zsíros Akadémiával együttműködve állít ki csapatot – és vezeti a Zöld csoportot. Teljes kerettel ez egy nagyszerű rangadónak nézne ki, de Horváth Richárd vezetőedzőnek sérülés miatt hosszabb időre nélkülöznie kell két alapemberét, Szalczgruber Zsoltot és Hegedüs Kornélt. Az esélyek így most a hazaiak kedveznek.

DMTK-Zsíros Akadémia Kőbánya U20 – Dávid Kornél KA U20

Dunaharaszti, vasárnap 18:00

A két mérkőzést terveink szerint a saját YouTube csatornánkon közvetítjük élőben.