Gyűjtést szerveztek nekünk SUGA rajongói

Picture of Petz Gábor

Petz Gábor

Még januárban kereste meg Akadémiánkat a világhírű koreai együttes, a BTS egyik tagja, SUGA | August D, azaz Min Yoongi egyik magyarországi rajongója, Magonyi Erika, hogy a koreai énekes márciusi születésnapja alkalmából gyűjtést rendeznének a DKKA számára. Több kapcsolódási pont is van ugyanis az előadóművész és Akadémiánk között. Egyrészt SUGA kedvenc sportága a kosárlabda (a „shooting guard”, azaz dobóhátvéd elnevezésből jött a művészneve), másrészt SUGA az NBA nagykövete, ahol Akadémiánk névadója, Dávid Kornél eddigi egyetlen magyarként szerepelhetett. A felkérést örömmel fogadtuk el.

A gyűjtés tetőpontján SUGA rajongói a hétvégén ünnepelték a koreai sztár születésnapját. A rendezvényen tartott jótékonysági tombolán, valamint az internetes adománygyűjtő felületen befolyt összeget Magonyi Erika adta át jelképesen Dávid Kornélnak. Alapítónk segédkezett a tombolahúzásban, és természetesen a közös fotók készítése és az autogramosztás sem maradhatott el.

Minden SUGA-rajongónak köszönjük a felajánlásokat, és kívánjuk, hogy a jövőben is ilyen összetartó, jótékony közösséget alkossanak.

 

 
 
 
 
 
A bejegyzés megtekintése az Instagramon
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

DKKA (@davidkornel_ka) által megosztott bejegyzés