Utánpótlás beharangozó

A csoportgyőzelemért és a keresztjátékért lép pályára leány kadett csapatunk

Picture of Petz Gábor

Petz Gábor

A DEAC érkezik Székesfehérvárra. Fordulót rendeznek a fiú junior és kadett regionális bajnokságban is.

Kezdődik az utolsó csoportkör első mérkőzése fiú junior B-csapatunk számára. Horváth Richárd együttese csütörtökön Dunaújvárosba látogat. Az Alba égisze alatt versenyző Dunaújvárosi Sárkányok/B-vel már többször találkozott együttesünk. Két magabiztos győzelem mellett egy szoros vereséget könyvelhettünk el. Horváth Richárd a találkozó előtt elmondta: majdnem teljes kerettel indul a csapat Dunaújvárosba. Edzőnk győzelmet vár, ha meg tudják mutatni a játékosok, amit az edzéseken gyakoroltak.

Dunaújvárosi Sárkányok/B – Dávid Kornél KA/B

Dunaújváros, csütörtök 18:00

Fiú kadett B-csapatunk is pályára lép csütörtökön a VUKE vendégeként. Kodak Gergő tanítványai 5/6-os mérleggel rendelkeznek a bajnokságban, a VUKE 6/6-tal áll. A fiúknak ez lesz az utolsó előtti fordulója. Vezetőedzőnk szerint megvan a lehetőség a veszprémi győzelemre, ehhez viszont az előző, vesztes találkozóhoz képest fel kell zárkózni.

VUKE – Dávid Kornél KA/B

Veszprém, csütörtök 18:00

Remek formában, de felemás felkészüléssel várja, és egy győzelemmel le is zárhatja rájátszás csoportjának nyitott kérdéseit leány kadett A-csapatunk. Sverteczki Sáráék múlt csütörtökön négyre növelték győzelmeik számát a csoportban, és nagyon kevés hiányzik a csoport megnyeréséhez, ami keresztjátékot érne a B-döntőért.

Péntek délután a DEAC érkezik Székesfehérvárra, akiket bár háromszor is legyőzött már az idei szezonban a DKKA, könnyű mérkőzés ezúttal sem várható. Már csak azért sem, mert elég hektikusan telt a lányok hete eddig. A keret egy része kedden a kadett/B, szerdán a junior csapat mérkőzésén volt, így teljes értékű edzésre csak csütörtökön van lehetőség.

Kovács Dávid azért bízik benne, hogy a lányok meg tudják tartani az eddigi szintet, és az agresszív, fizikális stílusuk továbbra is versenyképes. A DEAC szoros meccset játszott a csoport előzetesen legerősebb csapatával, a Kecskeméttel, azaz jó csapat érkezik Fehérvárra – fogalmazott vezetőedzőnk.

Dávid Kornél KA – DEAC

MKOSZ Edzőközpont, péntek 14:30

nyári táborok
Jelentkezz nyári táboraink egyikébe! Kattints a részletekért!