‘B’ döntőre készülhetünk

Korosztály: Leány kadett (U16)
Csoport: Rájátszás-alsóház
Forduló: 6. forduló
Helyszín: Sopron
Dátum: 2019-04-03
Csapatok: Soproni Darazsak Akadémia – Dávid Kornél KA
Eredmény: 89 : 45
Negyedek: 27 : 8, 24 : 11, 18 : 12, 20 : 14
Edzői értékelés: A Sopron csapata ellen zártuk a kiemelt bajnokság rájátszását. Az elmúlt időszak szép sikereinek köszönhetően úgy utazhattunk el, hogy győzelem esetén folytathatjuk a küzdelmet az ’A’ döntőért. Sajnos a sors most közbeszólt, sérülések és betegségek miatt 3 kulcsjátékosunk nem tudott elutazni velünk. Furán hangozhat, de a nagyobb arányú vereség ellenére dicséret illeti a lányokat. Az első negyedben teljesen feleslegesen megijedtünk, bátortalanul kosárlabdáztunk. A mérkőzés az első 10 perc után el is dőlt gyakorlatilag, de ezután egyre szebb dolgok történtek a pályán részünkről. Elkezdtük felfedezni önmagunkat, a második félidőre egyre jobban kristályosodtak ki a karakterek a pályán. Eladott labdák terén maradt azért hiányérzetem, sokszor ajándék labdát adtunk ellenfelünknek.

Sérültjeink mellett volt egy nagy visszatérőnk is, Gugolya Eszti több mint fél után léphetett újra pályára térdsérüléséből felépülve és egyből pontokat is sikerült szereznie. Nagyon örülünk, hogy újra velünk lehet.

Összességében 3 győzelemmel és 3 vereséggel zártunk csoportunkban, és készülhetünk a május végén megrendezésre kerülő ’B’ döntőre.

Hajrá lányok!

A csapat tagjai:
Játékos neve Pontszám
Horváth Dóra 17
Bakró-Nagy Kata 9
Dávid Mia 6
Muhadri Arbenita 5
Vincze Lilla 4
Kocsis Zita 2
Gugolya Eszter 2
Pálinkás Laura
Dányádi Lili
Szalai Dóra
Sprecak Kornélia
Monics Dorka
Edző: Szentpáli Gergő
nyári táborok
Jelentkezz nyári táboraink egyikébe! Kattints a részletekért!