Dzunics Branislav

DZUNIC BRANISLAV CSATLAKOZIK AKADÉMIÁNKHOZ

Legnagyobb örömünkre csatlakozik edzői stábunkhoz Székesfehérvár ikonikus edzője, Dzunic Branislav. Az 58 éves, szerb származású, magyar állampolgárságú szakvezető már játékosként is halmozta a győzelmeket Magyarországon.

Zalaegerszegen kezdte a bajnoki érmek gyűjtését, majd Szombathelyen és Kaposváron is megfordult, legutóbbi állomáshelyén magyar bajnok is lett, de kétszeres Magyar Kupa címekkel is büszkélkedhet. 2010-2013 között, majd 2015-2018 között vezette a fehérvári NB I-es csapatot, és bezsebelt két bajnoki címet, és két Magyar Kupa elsőséget.

Báne már júniusban elkezdett dolgozni kiválasztott tehetségeinkkel serdülőtől junior korosztályig. Feladata a jövőben fiú szakágunk általános vezetése, az edzők továbbképzése, emellett kiemelten foglalkozik majd az akadémiai korosztályokkal, vezeti azok egyéni képzéseit.

Nagy örömünkre szolgál, hogy személyében egy hatalmas tapasztalattal, óriási tudással rendelkező edző csatlakozik hozzánk, aki reményeink szerint olasz edzőnkkel, Andrea Turchettoval közösen dolgozhat a 2022-2023-as szezonban, fiú utánpótláscsapataink fejlődésén.

 

(fénykép forrása: Fiba)