DKKA Férfi NBI /B

Egyetlen lépés hiányzik

Picture of Petz Gábor

Petz Gábor

Kedd este harmadszor is összecsapunk a Tiszaújvárossal.

Nem mondhatni, hogy egyoldalú mérkőzéseket vívunk a Phoenix ellen az idei szezonban. Az eddigi négy találkozásunk alkalmával összesen 17 ponttal bizonyultunk csak jobbnak náluk, ami mérkőzésenként alig több, mint 4 pont. Azaz nem kérdés, hogy a Zöld csoport két legjobb csapata játssza a döntőt. Az, hogy még hányszor élvezhetjük a két együttes összecsapását, a keddi mérkőzéstől függ. Ha ugyanis ötödszörre is mi győzünk, akkor vége a bajnokságnak, a Tiszaújváros sikere esetén viszont pénteken visszatér a döntő Borsodba.

Nehéz már ilyenkor újat mutatni egymásnak, de Dzunic Branislav vezetőedző szerint jó lenne még egy kicsivel jobban játszani, mint az eddigi mérkőzéseken, hogy meglegyen az a hőn áhított harmadik győzelem. Ugyanúgy az alapok fognak dönteni, azaz fontos lesz a lepattanózás és a visszarendeződés – tette hozzá.

A bajnoki döntő harmadik összecsapását egyik csapat sem várhatja teljes kerettel. A tiszaújvárosi együttes beharangozójában közölte, hogy Bán Tibor és az előző meccsen megsérülő Kocsis Zalán sem léphet pályára, nálunk szintén a második mérkőzésen megsérülő Kis Raul nem lesz bevethető.

A DKKA-Tiszaújváros mérkőzés kedden 18 órakor kezdődik. A nagyszünetben április Hónap Játékosait köszöntjük.

Dávid Kornél KA – Tiszaújvárosi Termálfürdő Phoenix KK

MKOSZ Edzőközpont, kedd 18:00

nyári táborok
Jelentkezz nyári táboraink egyikébe! Kattints a részletekért!