Első hely a Kadett Régiós Döntőn

Hétvégén, hazai pályán került megrendezésre az U17 lányok négyes döntője.

A résztvevő csapatok közül elsőként a Szombathelyi alakulattal játszottunk.

Minden csapattag pályára került, és nagy bizonyítási vággyal játszott. A meccset magabiztosan nyertük (114-41), ezzel megérdemelten jutottunk a döntőbe. Már csak az volt a kérdés, hogy ki lesz az ellenfelünk. A másik ágon Zalaegerszeg legjobbjai játszottak a soproni lányokkal. Szoros küzdelemben végül a Zala Volán SE játékosai harcolták ki a döntőbe jutást.

A finálé nagyon jó hangulatban zajlott, az akadémia kenguru leány csapatai és a lelkes szülői gárda is biztatta lányainkat, akik igazán kitettek magukért. A mérkőzés aránylag hamar eldőlt, mert a lányok a jó védekezésükkel rengeteg labdát szereztek és gyönyörű befejezésékkel adták mindenki tudtára, hogy csak az aranyérem az elfogadható eredmény.

Az ifjú kis kosarasok büszkék lehettek a „nagyokra” , mert igazi iskolajátékot láthattak az U 17 csapat tagjaitól. Idei legjobb játékkal, gyönyörű akciógólokkal megdöntötték a dobott pontok rekordját is. 121 !

A csapat mosolygó arccal vette át az aranyérmeket és a kupát, ezt követően pedig a kis szurkolókkal együtt eljárták az örömtáncot!

Csak gratulálni tudok a csapatomnak, büszke vagyok Rátok lányok!

Csapat tagjai:

Nagy Krisztina 20,18

Czompó Cintia 4

Nagy Annamária 14, 17

Mohai Zita 4, 24

Nagy Dorottya 10, 2

Góbi Maja 12, 3

Mányoky Réka 22

Laufer Gabriella 3,4

Szabó Gréta 21, 10

Csepke Klaudia 2,4

Gombás Petra 6,6

Fülöp Kata 12, 11

Szabó Eszter 6

Edző : Zsolnay Gyöngyi , Szondi Ágnes , Szilassy László

Eredmények :

DKKA U17/A –  Szombathelyi SI 114-41

DKKA U17/A –  Zala Volán 121-36