Felfüggesztjük a csapatedzéseket

A hétfői miniszterelnöki tájékoztatás után, edzéseink és mérkőzéseink szünetelnek.

Tekintettel a járványügyi szigorításokra, a Székesfehérvári Tankerületi Központ úgy határozott, hogy 2020. november 11-től a Dávid Kornél Kosárlabda Akadémia egyetlen iskolai tornatermet sem használhat.

Ettől függetlenül Akadémiánk vezetése úgy határozott, hogy erre a hétre – tehát November 11-13. között – az összes korosztály csapatedzéseit, határozott időre felfüggeszti.

Amennyiben a Magyar Kosárlabdázók Országos Szövetségétől érkezik iránymutatás az utánpótlássport sorsáról, illetve a csapatok edzéseinek esetleges folytatásáról, azok feltételeiről, szabályairól, szakmai vezetőink irányításával átszervezzük az edzéseket.

A mérkőzések lebonyolításáról, a versenynaptár felfüggesztéséről szintén az MKOSZ állásfoglalására várunk. Amint megszületett a döntés, újabb közleményt adunk ki, mely reményeink szerint az edzések folytatását is tartalmazhatja majd.

Lehetőségeinkhez mérten igyekszünk folytatni a munkát, de előre láthatólag a Magyarország Kormánya által hozott döntés értelmében 30 napra leáll a kosárlabda élet.

Matus Gábor

  Ügyvezető