DKKA Női Amatőr

Fölényes győzelmet arattunk a Mecsek-PVSK ellen

Picture of Petz Gábor

Petz Gábor

Négy híján száz pontos sikerrel hangolt felnőtt női csapatunk a MAFC és a Sopron elleni rangadókra.

Egy pillanatig sem hagyott kérdést Piros csoportos női csapatunk a péntek koradélutáni mérkőzésen. Már az első negyedben tetemes előnybe kerültek Szentpáli Gergő tanítványai, és a 24-11-re megnyert második tíz perc volt a legszorosabb periódusa a találkozónak. A harmadik és a negyedik felvonásban összesen mindössze tizenkét pontot engedélyeztünk a Mecsek-PVSK-nak, és közel voltunk hozzá, hogy ritkaságszámba menő, százpontos győzelemmel utazzunk haza a PVSK Csarnokból.

Óriási pozitívum, hogy minden pályára lépő játékosunk szerzett pontot, Papp Lilla (35 pont, 12 lepattanó, 5 gólpassz, 49 VAL) és Drávecz Boróka (20 pont, 15 lepattanó, 5 kiharcolt fault, 40 VAL) pedig félelmetes centerpárost alkotott a palánkok alatt. Varga Sára (19 pont, 6 szerzett labda, 7 gólpassz) és Szücs Lilla (18 pont, 5-5 szerzett labda és gólpassz) 32-es VAL-ja is egészen kiemelkedő.

Szentpáli Gergőéknek az volt a céljuk, hogy lendületbe jöjjön a csapat a jövő heti, MAFC elleni rangadóra. Ennél jobb kezdőlökést aligha lehetne elképzelni.

Mecsek-PVSK U23 – Dávid Kornél KA 30-126 (7-33, 11-24, 8-38, 4-31)

Pécs, Szamosi Nándor Sportcsarnok, v.: Fleischmann, Horváth

DKKA: Varga S. 19/6, Szücs Lu. 8, Frindt N. 15/3, Szücs Li. 18, Papp L. 35

Csere: Drávecz B. 20, Monics D. 6, Vas V. 2, Dávid M. 3/3

Szentpáli Gergő: Ahogyan azt előzőleg kértük a lányoktól, negyven percig komolyan vettük a mérkőzést. Jó ritmusban játszottunk. Hétfőtől a MAFC és a Sportdarázs elleni összecsapásokra készülünk.

nyári táborok
Jelentkezz nyári táboraink egyikébe! Kattints a részletekért!