Utánpótlás beharangozó

Folytatódik a Gyermek Bajnokság

Petz Gábor

Petz Gábor

Újabb idegenbeli szereplés vár junior fiú csapatunkra. A leány és a fiú kadett regionális bajnokságban is fordulót rendeznek.

Szolnokon folytatja szereplését junior fiú csapatunk. Jánni Ákosék egy rosszul sikerült paksi túra után másfél héttel próbálnak meg javítani. Gáll Dominik szerint a védekezéssel és az energiaszinttel volt a legtöbb probléma Tolna vármegyében, és hiányzott egy-két jó teljesítmény, illetve a külső dobások sem ültek úgy, ahogy szoktak. A csapat az elmúlt másfél hétben a helyezkedéseket és a gyengeoldali védekezést finomhangolta az edzéseken.

Természetesen nem változtak a céljaink. A kevés hibalehetőségünkből egyet elhasználtunk, de remélhetőleg időben jött a pofon a srácoknak – mondta. Gáll Dominik a vasárnapi meccsen szeretné a héten gyakoroltakat viszontlátni, és jobb játékot vár a csapattól.

Szolnoki KK – Dávid Kornél KA

Szolnok, vasárnap 11:00

Fiú kadett B-csapatunk folytatja szereplését a regionális bajnokságban. Kodak Gergő csapata hazai pályán játszik az MVM-OSE Lions B-csapatával. Az oroszlányi találkozóról kifejezetten rossz emlékeink vannak, nagy különbségű vereséget szenvedtek a fiúk. Kodak Gergő a találkozó előtt elmondta: szeretnék megmutatni, hogy messze van az ottani játék a csapat valós tudásától. Mindenképpen szeretnének előre lépni ahhoz a meccshez képest.

Dávid Kornél KA/B – MVM-OSE Lions/B

MKOSZ Edzőközpont, vasárnap 14:00

Leány kadett B-csapatunk Győrben lép pályára pénteken. Kovács Dávid és Zele Dorina tanítványai a múlt heti, veszprémi vereség után próbálnak meg javítani. Kovács Dávid elmondta, hogy ezúttal több kadett korú lány lesz a csapatban, és a cél most is mindenkinek játéklehetőséget biztosítani.

Uni Győr NKA/B – Dávid Kornél KA/B

Győr, péntek 15:00

Az 5. fordulóval folytatódik a Gyermek Bajnokság. A felsőház A-csoportjának küzdelmeit a Tóvárosi Általános Iskolában rendezik, az Alligators a Kaposvárt és az NKA Pécset látja vendégül. A felsőház C-csoportjában a Pandák Pécsre látogatnak. Az Alsóház A-csoport mérkőzéseit Veszprémben rendezik a Cougars részvételével, a B-csoportban a Bulls pedig Ajkára utazik.

A DKKA mérkőzései:

Felsőház, A-csoport (Tóvárosi Általános Iskola, szombat)

10:00 – DKKA Alligators – KASI

13:00 – NKA Pécs – DKKA Alligators

Felsőház, C-csoport (Pécs, vasárnap)

11:30 – DKKA Pandák – TARR KSC Szekszárd

13:00 – PVSK NKA – DKKA Pandák

Alsóház, A-csoport (Veszprém, vasárnap)

9:00 – VUKE Oroszlánok – DKKA Cougars

10:30 – DKKA Cougars – Marcali Szürkefarkasok

Alsóház, B-csoport (Ajka, szombat)

10:00 – Pákozdi Kócsagok – DKKA Bulls

11:30 – DKKA Bulls – Ajka

ÉLŐ KÖZVETÍTÉS