DKKA Férfi NBI/B

Győrbe látogat férfi B-csoportos együttesünk

Petz Gábor

Petz Gábor

Győzelemmel kezdő csapatok találkoznak a Zöld csoport második fordulójában. Bemutatkozik U20-as csapatunk is.

Folytatódjon úgy, ahogy az előző találkozó befejeződött! Az első játéknapon ugyanis a meccs nagy részében futottunk az eredmény után, a hajrában azonban a mi akaratunk érvényesült, és így szépre sikerült Dzunic Branislav vezetőedző bemutatkozása a Zöld csoportos együttes élén.

Persze, nem csak mi tudunk huszáros hajrát produkálni. Pénteki ellenfelünk, az Agrofeed Uni Győr csak egyetlen ponttal vezetett harminc percnyi játék után a Vásárhelyi Kosársuli ellen – aztán tizenhárommal nyert úgy, hogy egyetlen pontocska hiányzott a száz dobotthoz. A 99 szerzett pont mögött húzódó támadópotenciál intő jel lehet csapatunk számára. 41 százalékosan dobva 12 hárompontost süllyesztettek el a Vásárhely gyűrűjében, a kétpontosokat pedig 60 százalékkal értékesítették.

A Győr alacsony szerkezetével, gyors játékával és jó dobóival bárkire veszélyes lehet, főleg hazai környezetben, a mi csapatunk viszont inkább a saját játékával foglalkozott a két forduló közti edzéseken. Dzunic Branislav vezetőedző elmondta, hogy több rutinos, gyors játékos vár ránk a Rába partján, akik szerkezetben és védekezésben viszont valamelyest különböznek az ASE-fiataloktól. Vezetőedzőnk hozzátette, hogy biztosan nem lesz péntekre mindenki bevethető.

Agrofeed UNI Győr – Dávid Kornél KA

Győr, Egyetemi Sportcsarnok, péntek 19:00

Megkezdi szereplését a Zöld csoportban U20-as együttesünk is. A mieinknél a B-csoportban kevesebb lehetőséget kapókra, az U18-as B-csapatra, U20-as játékosokra és az U18/A-ból átjátszókra épül a csapat. Horváth Richárd vezetőedző úgy véli, hogy hasonló képességű csapatok találkoznak a felnőtt mérkőzés előtt.  A tizenkettes mezőnyből szeretnénk az első hatba, kis szerencsével és a kulcsjátékosok több szereplésével a legjobb négybe kerülni – tette hozzá a szakember.

Agrofeed UNI Győr U20 – Dávid Kornél KA U20

Győr, Egyetemi Sportcsarnok, péntek 16:15

ÉLŐ KÖZVETÍTÉS