DKKA

Hazai meccsek sora a hétvégén a különböző korosztályokban

Picture of Petz Gábor

Petz Gábor

Fiú junior A és B, fiú és lány kadett, illetve két gyermek csapatunk is Székesfehérváron játszik szombaton és vasárnap.

Fiú junior együttesünk remek formában, városi rangadógyőzelem után hazai környezetben folytatja a főtáblás küzdelmeket. A vasárnap délutáni találkozón visszatérő és hiányzó is lesz a csapatban: Denk Marcell újra a pályán lehet, Guttmann Benedekre viszont több hetes kényszerpihenő vár.

Az Óbudai Kaszások ellen esélyesként léphetnek pályára az U18-asok. A fővárosiak egy MAFC elleni vereséggel és egy Bikák elleni győzelemmel állnak a C-csoportban. Gáll Dominik edző azt várja, hogy a heti munka után, amit néha foghíjasan dolgoztak végig a srácok, előrelépést mutasson a csapat.

Dávid Kornél KA – Óbudai Kaszások

MKOSZ Edzőközpont, vasárnap 16:00

Kadett leány csapatunk edzői stábjának nem volt könnyű dolga, hiszen egylabdás pécsi vereségből kellett felrázni a csapatot. Kovács Dávid és Zele Dorina inkább azt hangsúlyozták a lányoknak, hogy szép munkát végeztek, amikor kétszer is visszajöttek a mérkőzésbe.

A következő ellenfél – a junior fiúkhoz hasonlóan – az Óbudai Kaszások lesz, amely még egyetlen mérkőzést sem játszott a főtáblán. Ebből kifolyólag kvázi ismeretlen ellenfélről van szó, akikkel eddig csak serdülőben találkoztunk. Kovács Dávid vezetőedző előrelépést vár a lányoktól a támadólepattanók szedésében, a kizárásokban és a játék pontosságát, az eladott labdákat illetően is.

Dávid Kornél KA – Óbudai Kaszások

MKOSZ Edzőközpont, szombat 14:00

Fiú kadett együttesünk két nagy arányú vereség után folytatja a szereplést a főtáblán. A B-csoportban a Honvéd és a Vasas után most a Sopront fogadják Blahó Barnabás tanítványai, akik talán egy picit kisebb játékerőt képviselnek a két fővárosi nagyágyúnál, de ugyanúgy erős csapatról van szó.

Blahó Barnabás az eladott labdákra hívta fel a figyelmet a mérkőzés előtt: ebben feltétlenül javulást vár a múlt héthez képest a jobb eredményhez. Mint mondta, a nehéz szezonkezdet után a saját játékunk csiszolásán volt a hangsúly a héten.

Dávid Kornél KA – Soproni SI KA SKC

MKOSZ Edzőközpont, szombat 17:00

Megkezdi szereplését a regionális bajnokságban szereplő junior B-csapatunk is. Horváth Richárd együttesének nem lesz egyszerű hétvégéje, hiszen amellett, hogy a Zöld csoportos U20-as keret jó részét is ez a csapat adja, vasárnap két mérkőzés is vár a srácokra.

Vezetőedzőnk arra emlékeztetett, hogy tavaly U16-os és U18-as B-csapatunk is ezüstérmet szerzett a régióban, így idén sem adja alább a célokat a dobogóra kerülésnél.

A DKKA mérkőzései (MKOSZ Edzőközpont, vasárnap):

13:30 – AF-Dunaújvárosi Sárkányok – Dávid Kornél KA/B

18.15 – Dávid Kornél KA/B – Dunaújvárosi Sárkányok

Megkezdődnek a gyermek kupa küzdelmei is. A lebonyolítás a kenguru korosztályéhoz hasonló: itt is hármas csoportokban küzdenek az U12-es csapatok, és a csoportelsők egy „osztállyal” feljebb, a csoportutolsók pedig lejjebb kerülnek a következő fordulóban. A DKKA négy csapattal is képviselteti magát: az A-csoportban Tóth Péter Alligátorai, a B-ben a Szigetvári Zoltán vezette Cougars, a D-ben Kovács Tímea Pandái, az E-ben pedig Ács Péter Bulls-sza szerepel.

A DKKA mérkőzései:

A-csoport (Tóvárosi Általános Iskola, vasárnap)

14:15 – DKKA Alligators – Atomerőmű SE-Paksi Harcosok

16:45 – Alba Fehérvár Cápák – DKKA Alligators

B-csoport (Tóvárosi Általános Iskola, vasárnap)

10:00 – DKKA Cougars – VUKE Oroszlánok

12:30 – Marcali Szürkefarkasok – DKKA Cougars

D-csoport (Várpalota, Nepomuki Szent János Általános Iskola, szombat)

10:00 – Várpalotai Gepárdok – DKKA Pandák

11:15 – DKKA Pandák – Dunaújvárosi Sárkányok

E-csoport (Várpalota, Nepomuki Szent János Általános Iskola, szombat)

16:15 – Fűzfői AK – DKKA Bulls

17:30 – DKKA Bulls – Várpalota Sárkányok

nyári táborok
Jelentkezz nyári táboraink egyikébe! Kattints a részletekért!