DKKA Férfi NBI/B

Izgalmas párharccal folytatódik a férfi Hepp Kupa

Petz Gábor

Petz Gábor

A bajnokság elején egyszer már legyőzött Győr otthonában kellene kivívni a legjobb nyolc közé jutást.

Itt az újabb Hepp Kupa-forduló a férfiaknál, már csak 16 csapat van versenyben az elsőnél alacsonyabb osztályú csapatok rangos trófeájáért. Együttesünk a MOGAAC, majd a PTE-PEAC otthonából jött el győztesen az előző fordulókban, és most ismét idegenben lép pályára. Az Agrofeed Uni Győrrel a Zöld csoportban már összefutottunk. A második fordulóban, amikor még csak körvonalazódtak az erőviszonyok, 79-57-re győztünk egy sima mérkőzésen.

Azóta viszont kiderült, hogy a liga meghatározó csapatáról van szó. 6/3-as mérleggel állnak a negyedik helyen, és mellettünk csak a Tiszaújváros, illetve némi meglepetésre a Dunaharaszti tudta legyőzni Bakon Csanádékat. Ráadásul hazai pályán minden meccsüket nyerték eddig azt a szeptember végi egymás ellenit leszámítva. A kupában Sopronban, majd Veszprémben vívták ki a tizenhat közé kerülést.

Hiába a bajnoki győzelem, vezetőedzőnk szerint nem lehet belőle kiindulni, hiszen azon a mérkőzésen mutatkozott be nálunk Szabó Zsolt, akire nem készülhettek a győriek. Most viszont nem lesz ott a műtét előtt álló Tóth Péter, ráadásul többen nem egészségesek a csapatunkból. Dzunic Branislav elmondta a meccs előtt, hogy a szeptember végi mérkőzés óta a győriek bizonyították, hogy a Zöld csoport élmezőnyébe tartoznak. Edzőnk nehéz meccsre számít, ahol a védekezés, ezen belül a visszarendeződés lehet a kulcs a továbbjutáshoz.

Szerdán este fél nyolckor dobják fel a labdát a győri mérkőzésen.

Agrofeed Uni Győr – Dávid Kornél KA

Győr, Egyetemi Sportcsarnok, szerda 19:30

Címlapfotó: Agrofeed Uni Győr

ÉLŐ KÖZVETÍTÉS