Férfi NBI/B

Parádés játékkal jutottunk tovább a Hepp Kupában

Picture of Petz Gábor

Petz Gábor

Már a nagyszünetre tetemes előnyt építettünk fel az eddig kiválóan szereplő Győr otthonában. Egyetlen lépésre vagyunk a Négyes Döntőtől.

Az első percektől magabiztos játékkal és jó dobóteljesítménnyel rukkoltunk elő. A 7. perctől kezdtünk el komolyabb előnyt kiépíteni a remekül játszó Szabó Zsolt vezérletével. Az első tíz percben 33 pontot és 12 pontos előnyt szereztünk. A második játékrészben tovább nyílt az olló, és a félidőre 56-33-as előnnyel mentünk.

A fordulás után 12-5-ös sorozatával valamelyest közelebb jött a Győr, de a 25. perctől kezdve megint stabilan 20 pont fölé nőtt az előnyünk. A záró negyedben még erre is rátettünk egy lapáttal, és több mint 30 pontos sikert értünk el a Zöld csoport negyedik helyén álló kisalföldiek ellen. Győzelmünkkel ott vagyunk a Hepp Kupa legjobb nyolc csapata között – a mezőnyben elsőként.

Agrofeed Uni Győr – Dávid Kornél KA 67-99 (21-33, 12-23, 21-20, 13-23)

Győr, Egyetemi Sportcsarnok, v.: Horváth A., Dr. Magyari, Dr. Popgyákunik

DKKA: Simon B. 13/3, Szalczgruber Á. 2, Kuttor G. 15/3, Szabó Zs. 29/9, Kis R. 6

Csere: Szalczgruber Zs. 3/3, Büki B. 11/6, Somogyfoki P. 1, Hegedűs K., Keller V. 3, Molnár D. 16/3

Dzunic Branislav: A jó védekezésnek köszönhetően tudtunk úgymond ilyen „könnyedén” győzni. A második negyedtől már a kezünkben tudtuk tartani a mérkőzést. Gratulálok a fiúknak, és sok sikert a hazai csapatnak.

Címlapfotó: Agrofeed Uni Győr

nyári táborok
Jelentkezz nyári táboraink egyikébe! Kattints a részletekért!