Utánpótlás beharangozó

Kadett leány mérkőzésekkel kezdődik a hét

Picture of Petz Gábor

Petz Gábor

Kedden a B-, szerdán az A-csapat lép pályára Székesfehérváron.

Az A- és a B-csapat is győzelemmel hangolt a hétvégén az újabb mérkőzésekre. A második együttes pénteken, Ajkán, az első pedig vasárnap, Újpesten aratott sima győzelmet.

A meccsek között rendelkezésre álló idő és a keret is szűkös, így edzőinknek is okozott némi fejtörést a logisztika. A B-csapattal kedden Zele Dorina és Boda István meccsel. Nem változott a csapat jelentősége: ezúttal is azok kapnak lehetőséget, akik keveset játszanak az A-csapatban, illetve a serdülő együttesben már megvillantották oroszlánkörmüket.

Az A-csapat szerdán a C-csoport első felébe tartozó NKA Pécs második csapatát fogadja az MKOSZ-csarnokban. A hétfői átmozgató edzés után kedden edzőmeccset játszanak a lányok Bukics Zsolt leány junior együttesével, amivel már egyértelműen a roppant fizikális pécsi csapatra készülnek. Kovács Dávid elmondta: Szeretnénk meglovagolni az elmúlt hetek jó hullámát. Továbbra is hinnünk kell az elvégzett kemény munkában és az előző fordulókban látott egységességünket kell ismét bizonyítanunk.

Dávid Kornél KA/B – Darázs Sportakadémia/B

Tóvárosi Általános Iskola, kedd 18:00

Dávid Kornél KA – NKA Pécs/B

MKOSZ Edzőközpont, szerda 15:00

nyári táborok
Jelentkezz nyári táboraink egyikébe! Kattints a részletekért!