Kornél üzenete akadémistáinknak

Sziasztok!

Elsők között tapasztaltátok, hogy milyen rendkívüli helyzet alakult ki a magyar kosárlabda életben. A héten már tapasztalhattátok, hogy a megszokott reggeli edzések, a csapattársakkal, barátokkal töltött napi rutinból kiszakítottak benneteket és a bajnokságoknak is vége.

Tudom, hogy fáj, hogy ez most nehéz nektek. Egész évben nagyszerűen dolgoztatok az edzőitekkel és mindannyian megérdemelnétek, hogy tovább élvezzétek a kosárlabdázást, nem beszélve arról, hogy a többség A- és B-döntőket játszhatna.

Nagyon büszke vagyok mindenkire, rengeteget fejlődtetek, ugyanezzel az elszántsággal kell továbbra is a jövőbe tekintenetek. Külön köszönöm az edzőknek a nyár óta tartó megfeszített munkáját, hogy sok száz gyereket sajátjaként neveltek a szezon során. A DKKA-nál mind azon leszünk, hogy megteremtsük a szükséges feltételeit annak, hogy ha úgy adódik a lehető leghamarabb újra edzésbe állhassatok és remélhetőleg ősztől visszatérhettek a pályára.

Most azonban a legfontosabb, hogy mindenki betartsa az élet által diktált játékszabályokat. Vigyázzatok magatokra, figyeljetek oda családotokra, és ami a legfontosabb, MARADJATOK OTTHON!

Biztos tudjátok, hogy rengeteget utazom, de most rám is ugyanazok a szabályok vonatkoznak, mint rátok. Az élet kicsit számomra is megállt, én is kosárlabda nélkül maradtam, de ez nem jelenti azt, hogy a négy fal között unatkozni kell. Ahogy én is igyekszem fitten tartani magam, képezni magamat minden szempontból, olvasni, tanulni és a lehető legtöbbet a családommal lenni, kövessétek ti is ezt a példát. Hallgassatok szüleitekre, végezzétek el minden nap az edzőitektől kapott otthoni edzéseket és bízzunk benne, hogy ezek a most unalmasabbnak tűnő napok hamar elrepülnek.

Vigyázzatok magatokra!

Dávid Kornél

nyári táborok
Jelentkezz nyári táboraink egyikébe! Kattints a részletekért!