Legjobb négyben az U15-17 lányok!

Regionális döntőt játszott hétvégén az U15 csapatunk.

A kadett korcsoportban is versenyző serdülő lányok hazai pályán játszották a kadett régiós döntőt, melynek tétje a Regionális Bajnokok Tornájára való bejutás volt.

A sok munka meghozta gyümölcsét, a csapat mindkét mérkőzését megnyerte. Az alapszakaszban elért eredmények alapján az 1. helyezett csapat a negyedikkel, a második csapat a harmadikkal csaphatott össze.

Mieink első helyről vághattak neki a küzdelmeknek, így a negyedik helyen végzett Győr csapatával küzdöttek. A kezdeti nehézségeket legyőzve (10-2 az ellenfél javára) sikerült az első negyedet egálra felhozni.

A második negyedtől kezdve már csapatunk átvette az irányítást, és a lefújásig szorgosan gyűjtögette a pontokat. A legvégén 15 pontos előnyt mutatott az eredményjelző, amely egyben a döntőt is jelentette számunkra. Ezután már csak az ellenfelünk volt a kérdés.

Pár óra pihenő után a második-harmadik helyezett mérkőzésének győztese, a BEAC-MAFC csapata ellen kellett nyernünk ahhoz, hogy a 4 régió legjobbjaival találkozhassunk. A döntő összecsapáson végig vezetve, kézben tartva a mérkőzést, okos játékkal, szép megoldásokkal szórakoztattuk a közönséget és a szülői szurkolótábort.

A lányok a győzelem után boldogan járhatták el az örömtáncot. Megérdemelték.

Szép volt lányok!

DKKA-GYŐR 75-60 (16-16, 21-11, 21-18, 17-15)
Ld: Nagy Annamária 17, Szabó Gréta 10, Csepke Klaudia 10.

DKKA-BEAC-MAFC 78-50 (16-13, 19-11, 23-13, 20-13)
Ld: Szabó Gréta 22, Nagy Annamária 13, Mányoky Réka 12.

Csapat: Nagy A, Nagy D, Nagy K, Mányoky R, Fülöp K, Mohai Z, Czompó C, Csepke K, Gombás P, Boros L, Szabó G, Szabó E, Laufer G, Farkas R,
Edző: Zsolnay Gyöngyi