Négy város tornáját rendeztünk

Január 29-én vasárnap gyerekzsivajjal telt meg az MKOSZ Edzőcsarnok Székesfehérváron. Akadémiánk hagyományteremtő jelleggel utánpótlástorna szervezésébe fogott leány U14 és U16-os korosztály számára. A tornának Székesfehérvár mellett Győr, Nagykanizsa és Zalaegerszeg ad majd otthont egy-egy hétvége erejéig.

„Az ötletet a győri utánpótlás vezetőjével, Gálos Lászlóval közösen találtuk ki. Korábban volt már hasonló kezdeményezés, de azt gondolom most jutottunk el oda, hogy a megvalósítás terén is közös nevezőre jusson négy sportszervezet.” – mondta el honlapunknak Gáll Tamás, női szakágunk vezetője.

„Az első fordulót Győrben rendezték, ami remekül sikerült. Mindenkitől gyűjtöttük az észrevételeket, hogy mind rendezés, mind szakmai szempontból a lehető legjobbat hozzuk ki. Természetesen még rengeteg munkánk van, ami a jövőt illeti, de örülök, hogy ennyi gyereknek tudunk ezzel a tornával plusz versenyeztetési lehetőséget biztosítani.” – zárta gondolatait szakmai vezetőnk.

Serdülőink és kadettjeink is két-két mérkőzést játszottak vasárnap. U14-es csapatunk a győri lányok ellen kezdett és szenvedett 120-38-as vereséget, majd a Nagykanizsát remek hajrával 53-54-re verte Boda István csapata.

Kadett együttesünk hibátlanul zárta a torna ezen fordulóját. A Győrt 64-46 arányban, míg a ZKTE csapatát 65-82–es végeredménnyel győzte le Bukics Zsolt együttese.

Eredmények:

U14

Dávid Kornél KA – UNI Győr NKA 38-120

UNI Győr NKA – Zalaegerszegi KTE 93-44

Kanizsai DKK – Dávid Kornél KA 53-54

Zalaegerszegi KTE – Kanizsai DKK 50-48

U16

Dávid Kornél KA – UNI Győr NKA 64-56

UNI Győr NKA – Zalaegerszegi KTE 70-50

Zalaegerszegi KTE – Dávid Kornél KA 65-82

DKKA Sportmajális 2024
Nevezési lap ide kattintva érhető el!
nyári táborok
Jelentkezz nyári táboraink egyikébe! Kattints a részletekért!

ÉLŐ KÖZVETÍTÉS