Újabb csoportugrás a Pumáktól!

Korosztály: Fiú serdülő (U14)
Csoport: Alapszakasz
Forduló: 3. forduló
Helyszín: Székesfehérvár
Terem: Tóvárosi Általános Iskola
Dátum: 2019-11-16
Csapatok: VUKE-Veszprém/A – DKKA Cougars
Eredmény: 73 : 98
Negyedek: 14 : 22, 16 : 41, 16 : 13, 27 : 22
Edzői értékelés: Önbizalommal, magabiztosan vártuk és így is kezdtük el az idei első székesfehérvári mérkőzésünket. Nagyon harcosan dolgoztunk az első negyedben is, de a másodikban egészen extra teljesítménnyel (41 pont!) kerekedtünk ellenfelünk fölé. Ezért is volt érthetetlen a második félidejű játékunk…a magabiztos vezetés tudatában képtelenek voltunk koncentrálni és bár a győzelmünk egy pillanatig nem forgott veszélybe, de ez a második félidő nagyon nem tetszett.
A csapat tagjai:  
Játékos neve Pontszám
Hüll Marcell Tamás 22
Gyöngyösi Kevin 21
Taller Mátyás 14
Zsilovics Zsombor 10
Molnár Péter 10
Kinorányi Bálint 9
Szabó Botond 6
Kocsis Csanád 4
Vitéz Botond 2
Szántó Miklós
Repka Roland
Varga Csongor
Csapatok: DKKA Cougars – DKKA Bulls
Eredmény: 94 : 82
Negyedek: 21 : 19, 20 : 25, 24 : 15, 29 : 23
Edzői értékelés: Akadémiai házi rangadó a feljutásért…hatalmas lendülettel, nagyon motiváltan kezdett ellenfelünk. Nehezen vettük fel a meccs ritmusát, az adódó lehetőségeinkkel pedig rosszul gazdálkodtunk. Hiába volt fizikai fölényünk, nem tudtunk vele mit kezdeni az első félidőben.

A folytatásban aztán kicsit feljavultunk védekezésben, és néhány gyorsindítással előnybe tudtunk kerülni. Sajnos a helyzetkihasználásunk továbbra is gyenge volt és bizony a lepattanókat sem úgy gyűjtöttük be, ahogy kellett volna.

A negyedik negyed közepére sikerült komolyabb előnyt kiharcolnunk, de a végére megint könnyelműen gazdálkodtunk vele. Összefoglalva: 2 győzelem, feljutás…hatalmas gratuláció a fiúknak, immáron 6. győzelmünket szereztük, 3. csoportunkat nyertük meg. Az ellenfelek egyre erősebbek, remélem mi is egyre jobbak leszünk…gratulálok mindkét csapatunknak, remek küzdelem volt!

A csapat tagjai:  
Játékos neve Pontszám
Molnár Péter 25
Hüll Marcell Tamás 21
Zsilovics Zsombor 16
Taller Mátyás 12
Gyöngyösi Kevin 8
Kocsis Márk Csanád 6
Kinorányi Bálint 4
Szántó Miklós 2
Jankovics Bence
Varga Csongor
Repka Roland
Vitéz Botond
Edző: Ács Péter