Lépésről lépésre

Korosztály: Fiú kadett (U16)
Csoport: Regionális bajnokság
Forduló: 3. forduló
Helyszín: Székesfehérvár
Terem: MKOSZ Sportcsarnok
Dátum: 2019-11-09
Csapatok: DKKA Bikák – Körmendi Törpördögök
Eredmény: 55 : 115
Negyedek: 15 : 20, 10 : 32, 17 : 32, 13 : 31
Edzői értékelés: Megfelelő intenzitású, de gyenge koncentráltságú bemelegítés után, nagyon jó első negyedet produkált a csapat, agresszívan támadták a gyűrűt, agresszívan és okosan védekeztek és dolgoztak egész pályán, időkérésre is kényszerítettük az ellenfelünket. Az első negyedről 15-20as állásról indulhattunk ami hatalmas előre lépést mutat az eredményben is a fiúknak.

A probléma onnan indult és innen kezdtünk szétesni, hogy a fiúk minden áron nyerni akarták ezt a mérkőzést és úgy gondolták ehhez elég túl dobni az ellenfelet, ahogy volt 1-2 negatív történés a pályán a fiúk már teljes stresszben voltak és lefagyásban. Ez a hatalmas váltás azt mutatja hogy teljesen megváltozott a fókusz pontjuk, a feladat helyett mindenki leragadt vagy az eredményen, vagy számára nem érthető fújáson, bármilyen külső tényezőn.

Ezután már képtelenek voltunk összeszedni magunkat, voltak játékosok, kisebb csoportok is akik próbálkoztak, viszont a csapdázásunk például nem ér semmit 2-3 emberrel egy képzett csapat ellen.

A pozitívumokra fókuszálunk a jövőben, a teherbírás, az összhang jobban a helyén van, az első negyed ezen a meccsen olyan szenvedélyes, eszes és erős volt mint ahogy szerettük volna. Ezeket próbáljuk megismételni és meghosszabbítani idővel.

A csapat tagjai:  
Játékos neve Pontszám
Darabont Bálint 2
Ugrics Bálint 6
Heinrich Vilmos 4
Nagyela Gergő 4
Rózsa Levente 15
Olasz Tibor Bendegúz 0
Denk Marcell Botond 4
Magyari Imre Márton 5/3
Csaba Áron 8/3
Jaczó Ádám 4
Tóth Bálint 0
Szaniszló Bence 3/3
Edző: Horváth Richárd